Goji Cream vélemények

Renáta Fekete
Verseny győztese:
Az „Életből vett történek arról, hogyan lehet megszépülni …”

Üdvözlöm önöket, kedves olvasóim. Szeretném elmesélni a saját történetemet arról, hogy lehet a szépséget a tengeren túl keresni, és végül otthon megtalálni.

Ismerkedjünk meg. Renáta Fekete a nevem, 47éves vagyok, és Débrecen lakom.

És most, maga a történet

Egyszer, egy gyönyörű reggel a tükörben magamra pillantottam, és sírva fakadtam. Mély ráncok a homlokomon, egyszerűen hatalmas ráncok az orr és az ajak között, tasakok a szemem alatt, valamilyen dudorok a bőrömön, beköszön a hideg szürke ősz, s már annyira jól esne a meleg és a fény. Valamiért itt eszembe jutott egy nő elbeszélése arról, hogy milyen remekül megfiatalította az arcát Tunisz gyógyfürdő szalonjaiban. Arról, hogy ott, a volt francia gyarmaton sok tapasztalt francia kozmetikus dolgozik ugyancsak francia készítményekkel. Semmivel sem rosszabb eredménnyel, mint Franciaországban,de kétszer-háromszor olcsóbban. Ezért az egész világban, sőt Franciaországban is nagyon népszerűek a gyógyfürdő túrák Tunéziába :-)

„Igen én talán nem érdemeltem meg, hogy szép legyek?! – döntöttem, és elkezdtem tudakozódni a Tunéziai utakról. Mint ismeretes, aki mer, az nyer. Az első utazási irodában egy last minute utat ajánlottak 50% engedménnyel! Szóval, két nap múlva már Hammamet üdülőhelyen voltam, a leghatalmasabb gyógyfürdő központban, a Bio Azurban. A helyi mágusok neki is láttak az arcomnak és a testemnek. Nem fogom elmesélni a különböző moszatos és iszapos borogatásokat, se a hidromasszázskádakat. Nem ide tartoznak. Arról mesélek, hogyan törődtek az arcommal.

A kúra 12 napra szólt. A legelején fénykép készül az arcról, hogy a páciens később szemmel láthassa a különbséget. Utána egy pompás kozmetikai fotel várt rám. Beleülsz és gyönyörbe merülsz. Halk zene szól, a levegő kellemes aromát áraszt, az asszony meg gyengéd masszírozó mozdulatokkal az arcra felviszi a kellemes illatú krémet. Az egész eljárás 15-20 percet vett igénybe. És így ment 12 napig. A végén újra fényképkészítés. Íme, ön is megnézheti az eredményt.

A szemalatti tasakok, a ráncok, az orr és száj közötti ráncocskák egyszerűen eltűntek! Velük együtt eltűnt l5 év! Elképedtem, és el voltam ragadtatva! Kozmetikusam, aki a hosszú évek alatt már hozzászokott a páciensei viharos öröméhez, kedvesen mosolygott rám. Én még meg is jegyeztem annak az arckrémnek és maszknak a nevét, ami ennyire hatásosnak bizonyult. Goji Cream, ez a neve!

Természetesen, amikor hazarepültem Débrecen, ismerőseim, barátnőim elkezdtek áradozni: óh, ah! Szó szerint elhalmoztak a kérdéseikkel! Mindegyiküknek őszintén elmondtam, magam viszont szomorúan jártam-keltem. Miközben új arcom felett éreztem örömet, a háttérben váratlanul elkaptam anyám szomorú tekintetét. És egyszerre csak mindent megértettem. A nő minden korban nő marad. És minden korban szép akar lenni. De nem volt reális, hogy egy 71 éves nőt elküldjek Tunéziába. Az üzletekben kérdezősködtem erről a maszkról, de még csak nem is hallott róla senki…

Úgy tűnik, hogy ezt a krémet és maszkot nálunk is meg lehet rendelni

Eltelt fél év. S hirtelen, minő csoda! Az interneten az ismerős névbe botlok: Goji Cream! Olvasom, hogy nagyjából minden egyezik. Csak a csomagolás más, mint amit Tunéziában láttam. Az ár is sokkal elérhetőbb. Vagy Tunéziában olyan sokat számítanak fel a szolgáltatásért? Röviden szólva, ha ingadoztam is egy kicsi, végül csak feladtam a megrendelést! Mint már valaki, én viszont tudom, hogy néz ki a maszk, és hogyan hat! Ha ez a valódi Goji Cream, akkor óriásit nyertem!

5 nap múlva érkezett meg a küldemény. Azonnal kézbe vettem anyámat. Annál is inkább, mert pontosan tudtam, mit kell tenni. Természetesen, kozmetikai fotel, zene és aromaterápia nélkül. De a Goji Cream így is el kezdett dolgozni. 12 nap alatt az anyám 15 évet fiatolódott. Egy nap, egy év!!

Íme, bemutatom a munkám eredményeit:

Rögtön rendeltem még 6 tubust, magamnak, anyámnak és a barátnőmnek. Hadd legyenek! mert, ennél jobbal az arcbőrre eddig én még nem találkoztam. Az eredmény pedig gyors. Szépség!

Íme az egész történet. Remélem, hogy az én tapasztalatom sokak számára lesz hasznos. Hiszen a nőnek minden korban szépnek kell lennie!


Goji Cream


Menjünk át a Goji Cream weboldalra>>>

Tisztelettel, Renáta Fekete

Hagyjon hangüzenetet:

476 +

Kommentárok száma összesen: 15

Kommentárok

Ahhoz, hogy kommentárt hagyjon,regisztrálnia kell

71 év? Nem lehet elhinni)) De megrendelem a maszkocskát. Látták az összetételét a weboldalon? Egyszerűen szuper)))

A Goji Cream egyszerűen bomba! Nagyon népszerű lett az elmúlt fél alatt.

Csaknem valami okosat gondolt ki? Elegem van abból, hogy haszontalan szerekre költsek pénzt. Ha valóban működnek, akkor feltétlenül fogok rendelni.

Támogatom! Nagyon hatásos fiatalító szer! A kisebb ráncok teljesen, nyom nélkül eltűnnek.

köszönöm a fényképet! Kitűnő eredmény! Lányok, írjatok még az eredményeitekről! Nagyon érdekes

Ilyet én se láttam a boltokban….Látható, hogy csak éppen ezen a weboldalon lehet megrendelni.

3 kúra alatt teljesen megszabadultam a ráncoktól,még a legmélyebbektől is. Ez mesés! Éppen jó időben bukkantam az ön blogjára. Köszönöm!

Egyszerűen kitűnő! ) Én magam erre a maszkra, lényegében, véletlenül bukkantam. Az ilyen dolgokat feltétlenül el kell mondani a többieknek!

Pompás nő! 30 valahány évesen rosszabbul nézek ki :(( Kész, nekem is kell.

A mi oroszországi elitünk ezt a témát most gyorsan felkapta. Addig kell rendelni, amíg el nem kapkodták. S azt ki tudja?)

Goji Cream, lányok, nem csak a ráncokat tünteti el, hanem a vizenyőket is. Nekem is ilyen szörnyű karikák voltak a szemem alatt, most viszont nincsenek. Nem tudok betelni az örömtől.

Nagyon figyelemre méltó hatás! Kitűnő eredmény! Köszönöm a véleményt)))

Már hallottam a Goji Cream, de nem tudtam, hol lehet rendelni. Köszönöm a tippet!

Már megrendeltem! Hurrá, hurrá!

A férjem a születésnapomra adta ajándékba)) Azt mondta, hogy most nálam te leszel a legszebb)) Ön mit gondol? Így is lett :)

Megvettem, és megtetszett a maszk! 2 hónapig használtam. Természetesen az arcfiatalító maszkot, nem mást!!! Az eredményt csatolom.

Próbálja ki Goji Cream
egyenesen most

tr ro at bg cy cz de it gr es pl pt sk rs be ee lt lv nl ru fr rs th vn