• Startpagina
  • Blogs
  • Genezing
  • Commentaar: 15
  • Geschreven door:

Goji Cream beoordelingen

Heleen Veenstra
Topverhaal van de maand:
"Het verhaal van mijn schoonheid"

Hallo allemaal, lieve lezers. Vandaag wil ik jullie een verhaal vertellen over hoe ik mijn ver weg verstopte schoonheid vond en hoe ik het weer thuis kreeg.

Maar als eerste, laat ik me even voorstellen. Ik ben Heleen Veenstra, 47 jaar oud, momenteel woonachtig in Amsterdam.

Dit is mijn verhaal

Ik werd op een dag wakker en toen ik in de spiegel keek, brak ik in tranen uit. Mijn voorhoofd was gewoon helemaal vol met diepe rimpels en fijne lijntjes - die dag was een chagrijnige, koude herfstdag, maar mijn hart verlangde naar de warmte en licht. Om de een of andere reden herinnerde ik me een verhaal dat ik lang gelden had gelezen over een vrouw die erin slaagde om haar gezicht te verjongen bij de gespecialiseerde kuuroorden van Tunesië. Deze voormalige Franse kolonie zit vol met deskundige schoonheidsspecialisten die gebruik maken van goede lokale producten om mensen te helpen. Deze experts werken 2-3 keer goedkoper dan de Nederlandse schoonheidsspecialisten. Ik denk dat dit de reden is waarom een reis naar Tunesië zo populair is bij mensen over de hele wereld, waaronder Nederland :-)

"Ik verdien het om mooi te zijn, toch?!" - met dat in het achterhoofd, begon ik rond te vragen over reizen naar Tunesië. Al snel genoeg werd ik verleid door 50% korting op een reis bij één van de reisbureaus. Om kort te zijn, 2 nachten later boekte ik Bio Azur Spa Center in de rustige badplaats Hammamet. De lokale magiërs begonnen met hun werk zodra ik daar aankwam. Ik wil niet je tijd verspillen met alle verhalen over algen en moddermaskers of hydromassage buizen. Daar gaat het niet om. Ik wilde je vertellen over de dingen die zij deden met mijn gezicht.

De kuur was ontworpen voor 12 dagen. Ik maakte een foto van mijn gezicht om later het verschil te kunnen zien. Dus, terug naar het verhaal, zat ik in een luxe stoel van een fantastische schoonheidsspecialist, genietend van de behandeling - het was een groot genoegen! Heerlijke rustgevende muziek, kruidige aromatische geuren die de lucht vullen en een goede massage met een unieke crème . Het hele proces duurde ongeveer 15-20 minuten. Dit ging 12 dagen door. Wat betreft de resultaten, je kunt het zelf zien aan de foto's. Hier, neem een kijkje.

Mijn wallen onder mijn ogen, de rimpels en de fijne lijntjes waren allemaal weg! 15 jaar volledig van mijn gezicht verdwenen! Ik was in shock en verbijsterd! Mijn schoonheidsspecialiste glimlachte gewoon, ze was al gewend aan de reactie van haar klanten. Ik vroeg haar de naam van het product dat zo effectief was, en ze zei dat het Goji Cream heet .

Wat er daarna gebeurde was zo'n beetje het gebruikelijke, ik vloog terug naar Amsterdam en mijn vrienden en familie bombardeerde me gewoon met vragen! Ik vertelde iedereen eerlijk over wat er gebeurd was, maar diep van binnen... Ik was verdrietig. Iedereen was erg blij, maar ik zag het verdriet in de ogen van mijn moeder. Ik wist wat er gebeurde. Een vrouw blijft een vrouw, zolang ze leeft - en mijn moeder wilde ook mooi worden. Maar ik kan een 71 jaar oude vrouw niet alleen naar Tunesië sturen. Ik heb in verschillende winkels in de stad naar de crème gevraagd, maar niemand had er over gehoord...

Blijkt dat je de crème nergens kunt bestellen

Een half jaar verstreek, en plotseling - een wonder! Ik kwam een bekende naam tegen op het internet - het was de Goji Cream ! Ik deed navraag en het klopte. De verpakking was anders dan degene die ik had gezien in Tunesië, maar de prijs was ook veel lager. Zou het kunnen dat het Tunesische volk mij teveel had laten betalen voor de extra diensten? Terug naar de essentie van het verhaal, ik had mijn twijfels, maar ik heb het product besteld! Ik wist hoe effectief het was, en zou het de echte zijn , dan kunnen we het gewoon niet missen!

Het pakket arriveerde in 5 dagen. Mijn moeder en ik begonnen samen de kuur. Ik wist alles al over hoe we het moesten doen. Natuurlijk misten we de chique stoelen en de fantastische geuren van dat resort in Tunesië, maar Goji Cream werkte toch wel. Mijn moeder was in staat om 15 jaar van haar gezicht te wissen in slechts 12 dagen. Dat is meer dan een jaar per dag !!

Dit zijn de vruchten van mijn werk:

Ik bestelde meteen nog 6 tubes crème - voor mijn moeder, een vriend en mijzelf. Het zal zeker van pas komen, want ik heb nog nooit een beter huidverzorgingsproduct gevonden. De resultaten komen echt snel. Het is gewoon geweldig!

Dus dit is mijn verhaal. Ik hoop echt dat mijn ervaringen veel mensen zullen helpen. Vrouwen moeten er prachtig uitzien, ongeacht hun leeftijd!


Goji Cream


Ga naar de website van Goji Cream

Alle commentaar: 15

Commentaar

Om te kunnen reageren, moet je registreren

Ik kan niet geloven dat deze vrouw 71 jaar oud is :)) Ik ga de crème bestellen. Hebben jullie de samenstelling ervan op de website van de fabrikant gelezen? Het is echt goed :)))

Goji Cream is gewoon geweldig! Het werd vorig jaar over de hele wereld echt populair.

Dus ze hebben eindelijk iets dat echt werkt? Ik word moe van alle nutteloze dingen waar ik al geld aan uitgegeven heb. Als dit echt werkt dan zal ik het bestellen.

Ik heb dit nog niet in de winkel gezien... Je zou het moeten bestellen via deze site , en dat is een stuk veiliger.

Ik was in staat om volledig van mijn rimpels af te komen na 3 kuren, zelfs de diepste die zijn verdwenen! Dit was als een droom die uitkwam, echt geen grap! Ik ben zo blij dat ik dit blog had gevonden, dank je wel voor het delen van de crème!

Ik ben zo blij dat ik je kon helpen :) Nou, ik vond de crème ook per ongeluk, ik was er niet naar op zoek. Ik denk dat dit zeker iets is dat je met anderen moet delen!

Deze vrouw is mooi! Ze is mooier dan ik, ook al ben ik slechts 30: (( Ik heb besloten om de crème te kopen.

Geen twijfel, de hogere klasse in Nederland zal zeker snel te weten komen over de crème, en wanneer dat gebeurt, zullen de schappen leeglopen, dus ik denk dat ik een voorraad op sla, voor het geval. Wie weet wat er gebeurt :)

Meiden, wisten jullie dat naast het verwijderen van rimpels, Goji Cream ook zwellingen vermindert? Ik had verschrikkelijk donkere kringen onder mijn ogen, maar nu zijn ze helemaal weg. Ik ben zo blij!

Ik kan duidelijk het verschil zien! Fantastisch, dank je voor je feedback :)))

Ik heb ook gehoord over Goji Cream, maar ik had geen idee waar ik het kon bestellen. Bedankt voor de aanbeveling!

Ik heb al besteld ! Hoera!!

Mijn man kocht het voor mijn verjaardag :))) Hij zei dat ik de mooiste vrouw van de wereld zou zijn :))) En wat denk je? Hij had gelijk :)

Ik heb de crème ook gekocht en het werkte! Ik heb het twee maanden gebruikt en ik kan gerust zeggen dat het een schitterend gezicht verjongingsproduct is. Zie mijn resultaten met je eigen ogen:

tr ro at bg cy cz de it gr es pl pt sk rs be ee lt lv ru fr hu rs th vn